Ostali sportovi

[ Izvor: Sportske.net ]

03. 06. 2022. 20:32 0

Vaterpolisti Novog Beograda u finalu Lige šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su danas u Beogradu u dramatičnoj utakmici savladali italijansku Brešu sa 14:13, po četvrtinama 3:4, 4:3, 2:3, 5:3. Gol odluke postignut je pet sekundi pre kraja, a strelac je bio Grk Vlahopulos. Gosti su bolje započeli utakmicu, pa su u prvoj i početkom druge četvrtine imali po dva gola prednosti, ali kako je meč odmicao, Milanovićev tim je igrao sve bolje.

Drugo poluvreme proteklo je u potpuno ravnopravnoj igri, ali ključnu ulogu odigrao je Vlahopulos. Njegovim golovima, Novi Beograd je početkom poslednje deonice poveo sa 12:11, potom je pogodio i Jakšić, ali su gosti uspevali da izjednače.

Na kraju, ponovo Vlahopulos preuzima odgovornost i na pet sekundi pre kraja pogađa za konačnih 14:13. Vlahopulos je završio meč sa pet golova, a pratio ga je Mandić sa tri pogotka. Najefikasniji u italijanskom timu bio je Edoardo Di Soma sa tri gola, Đorđe Lazić je postigao dva, koliko i Vinčenco Rencuto.

Novi Beograd će se u finalu boriti protiv boljeg iz večerašnjeg susreta Pro Reko - Ferencvaroš od 20 časova i 30 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati