Ostali sportovi

Milan Zarić

17. 01. 2022. 21:59 1

Izbegli debakl: "Orlovi" završili učešće na EP

Rukometaši Srbije okončali su učešće na Evropskom prvenstvu posle prve faze, pošto su u odlučujućem meču poraženi od Francuske sa 29:25.

"Orlovi" su bili u delikatnoj situaciji uoči meča sa "trikolorima", budući da su imali imperativ pobede, i to od dva razlike, međutim od nje su na kraju bili daleko. Favorizovani Francuzi su bili mnogo bolji, sve su rešili u prvom poluvremenu, pa su u drugu fazu otišli sa maksimalnim učinkom.

Izabranike Tonija Đerone podviga na ovom meču koštalo je očajno prvo poluvreme, u kom su naši reprezentativci postigli svega sedam golova. I nije to bio najveći problem, već je i odbrana zakazala, naši momci su prilili 16 pogodaka, pa je posle 30 minuta bilo jasno da nemaju čemu da se nadaju.

Francuzi su bili mnogo bolji, serijom su se odlepili, da bi u finišu prvog dela došli na plus 10. Rukometaši Srbije su u drugom delu pokušali nekako da priprete, međutim rival je uspešno čuvao ogromnu prednost.

Praktično sve je bilo rešeno kada su Francuzi otišli na 28:18, nakon čega su se "trikolori" opustili, pa su naši momci uspeli da ublaže poraz. Na kraju su izgubili sa 29:25, međutim slaba je to uteha za rukometaše Srbije, koji su posle tri meča završili učešće na EP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati