Ostali sportovi

[ Izvor: Sportklub ]

01. 12. 2021. 22:56 0

LŠ: Hanover srušio Zvezdu

Vaterpolisti Hanovera pobedili su Crvenu zvezdu sa 15:12 (6:3, 4:4, 2:3, 3:2) u četvrtom kolu Lige šampiona, pa Hanover sada ima pet, a Crvena zvezda tri boda.

Golove za Crvenu zvezdu, postigli su: Ivan Basara i Gavril Subotić po tri, Dušan Marković, Vuk Milojević, Stefan Pješivac, Miloš Vukićević i Marko Radović po jedan. Kod Hanovera, Darko Brguljan je postigao četiri, Aleksandar Radović je postigao tri, Ivan Nagaev i Marko Macan po dva, Ante Ćorušić i Matija Brguljan po jedan

Hanover je fenomenalno otvorio meč. Ekipa iz Nemačke je zatvorila sve prilaze svom golu, a sa druge strane u režiji Marka Macana, Ivana Nagajeva i Aleksandra Radovića pobegla na 3:0. Zvezda je nastojala da se vrati u meč, ali je na kraju prve deonice, posle gola Darka Brguljana na semaforu pisalo 6:3 za Hanover.

Situacija po „crveno-bele“ je postala još gora, sredinom druge deonice, kada su Aleksandar Radović i Ante Ćorušić odveli Hanover na plus četiri – 8:4. Gavril Subotić je pogodio dva puta za 6:8, Hanover ponovo pobegao na 10:6, a nadu da je preokret moguć, vratio Veljko Tankosić, koji je realizovao peterac za 7:10.

Usledio je rat nerava, prilično dug period igre bez golova, koji je prekinula Zvezda, koja je preko Stefana Pješivca i Ivana Basare stigla do 9:10. Međutim, već u sledećem napadu, mrežu Zvezde uspeo je da zatrese Jorn Vinkelhorst. Do kraja ovog perioda igre, Ivan Basara je pogodio za 10:11, a Darko Brguljan za 12:10.

Nikola Rađen nije iskoristio situacija sa igračem više u bazenu, a kazna je stigla u vidu gola u režiji Jorna Vinkelhorsta. Ivan Basara je smanjio na 11:13. Miloš Vukićević bio precizan za 12:13. Zvezda nije iskoristila dva napada za izjednačenje, a Aleksandar Radović je pogodio za 14:12. Zvezda nije imala više snage i energije, pobeda je pripala Hanoveru.

U narednoj rundi, Crvena zvezda igra u Beogradu protiv Juga, dok Hanover gostuje Marseju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati