Ostali sportovi

M. Z.

23. 11. 2021. 23:15 0

Vukovi melju, potopljena i Mladost

Vaterpolisti Vukova nastavili su da dele lekcije rivalima, budući da su u šestom kolu Prve A lige na svom bazenu ubedljivo savladali Mladost sa 18:6 (5:0, 3:1, 5:2, 5:3).

Izabranici Nenada Vasilovskog bili su mnogo bolji rivali, diktirali su tempo od prvog do poslednjeg minuta, pa pobeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje.

Štaviše, Vukovi su već u uvodnoj četvrtini pokazali Mladosti da nema čemu da se nada, pošto su posle osam minuta vodili sa čak 5:0.

I nisu se na tome zaustavljali, već su konstantno uvećavali prednost, da bi na kraju slavili sa ogromnih 18:6. A koliko su Vukovi na ovom meču bili bolji rival i koliko nije bilo opuštanja, dovoljno svedoči činjenica da su sve četiri četvrtine rešili u svoju korist.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Bućan sa šest golova, po tri puta su se u strelce upisali Mitrović i Stefanović, dok su po dva gola postigli Vitorović i Marković. U ekipi Mladosti tri gola postigao je Glavić, dok su po jednom mrežu Novobeograđana tresli Trifunović, Marinković i Ilić.

Vukovi su posle ovog trijumfa suvereni lideri sa svih 18 bodova (tri više od Valjeva), dok je Mladost sa šest bodova trenutno sedma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati