Ostali sportovi

Direktno.rs

22. 10. 2021. 15:39 1

SPEKTAKL U NAJAVI: Sutra derbi vaterpolo Superlige

Četvrto kolo vaterpolo Superlige Srbije donosi novi spektakl i još jedan duel ekipa koje će ove sezone igrati u Ligi šampiona. Lideri na tabeli, Vaterpolisti Novog Beograda u subotu od 19 sati i 45 minuta na bazenu “11. april” dočekuju Crvenu zvezdu. Novobeograđani su furiozno startovali u domaćem šampionatu, u uvodna tri kola postigli su čak 73 gola, dok su crveno-beli osokoljeni plasmanom u elitno evropsko takmičenje kroz plej-of kvalifikacija u kojima su bili bolji od italijanske Savone.

- Crvena zvezda ima vrhunsku ekipu ove sezone. To su i  potvrdili plasmanom u Ligu šampiona, na čemu im iskreno čestitam, ali mi imamo naš cilj, a to je pobeda – počinje priču trofejni reprezentativac u redovima Novog Beograda Nikola Jakšić i dodaje:

- Očekuje nas veoma teška utakmica, međusobno se dobro poznajemo i sigurno neće biti lako. Ali, ova ekipa Novog Beograda je pravljena da pobeđuje i mi smo silno motivisani da nastavimo trijumfalni niz. Imamo zaista visoke ambicije ove takmičarske godine i naša želja je da bez obzira ko nam je protivnik idemo na pobedu.

Prethodni duel vaterpolista Novog Beograda na bazenu “11. april” protiv kragujevačkog Radničkog osim velike efikasnosti i čak 32 postignuta gola na obe strane, obeležio je i vrhunski ambijent i pune tribine:

- Oseća se da naš klupski vaterpolo pobuđuje mnogo veću pažnju i izuzetno nam je drago zbog toga. Vlada veliko interesovanje i baš smo u klubu mi igrači međusobno komentarisali Koliko nam znači što su trebine pune i Koliko je lepo igrati u takvoj atmosferi. Nadam se da će publika nastaviti da dolaze na utakmice u ovom broju, a mi možemo da im obećamo vrhunski vaterpolo – zaključio je Jakšić.

U ostalim mečevima četvrtog kola Partizan danas igra protiv Zemuna (19), dok se u subotu sastaju: Vojvodina – Proleter (18), Nais – Valis (19) i Radnički – Šabac (19).  

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati