Ostali sportovi

Direktno.rs [ Izvor: Mozzartsport ]

19. 09. 2021. 07:01 2

Kovač: Šteta, šteta, mogli smo bolje...

Srpska odbojkaška reprezentacija moraće da prepusti evropski tron. Videćemo kome, Italiji ili Sloveniji. Mi ćemo danas od 18.30 časova u borbu za bronzu sa domaćinom šampionata Poljskom.

Posle velike borbe i set lopte za naš tim, Italijani su uspeli da preokrenu i dobiju prvi set. Potom i drugi, pa četvrti.

- Sigurno da je prvi set završen u našu korist, drugačije bismo pričali. Mlada ekipa Italije je više od nas želela pobedu. Igrali su stvarno dobro, za razliku od nas koji smo samo na trenutke. Umesto da smo četvrti set krenuli pozitivnije, mi smo krenuli 0:5 i oni su dobili krila i priča je završena - iskren je selektor srpskih odbojlaša, Slobodan Kovač.

Ostaće žal za propuštenom šansom da se ponovo nađemo u finalu, ali vremena ima

- Šteta, šteta! Mislim da smo mogli da igramo mnogo bolje kao tim, ali protivnik nam nije dozvolio. Nismo imali dobro veče, ali u svakom slučaju komplimenti za mladu italiju. Mi moramo da budemo jaki u glavi i spremni za narednu utakmicu.

Imao je selektor Srbije primedbe na termine polufinalnih duela, ali sada kaže da je "tako kako je".

- Nije dobro što je ovako, ali treba da se igra. Danas je bilo u igri finale, sutra treba da bude mnogo velika borba sa domaćinom i punom dvoranom. Biće oni umorni zbog pet setova, mi ćemo biti umorni, ali mislim da treba da preovlada želja za osvajanjem medalje - poručio je Kovač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati