Ostali sportovi

Direktno.rs

19. 08. 2021. 06:00 0

Bivša mu je u šoku: Drugo lice olimpijskog šampiona

Italijan Lamont Marsel Džejkobs je iznenadio sportsku javnost osvajanjem zlata u trci na 100 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju. Čini se da Jakobs još nema sređen privatni život iako je već neko vreme u srećnoj vezi sa Nikol Dazom.

Naime, bivša devojka italijanskog sprintera Renata je još u šoku zbog ponašanja olimpijskog šampiona i njegovog odnosa prema sinu.

- Za sve one koji me konstantno pitaju da li je Džeremi na odmoru sa ocem Marselom - odgovor je da nije. Štaviše, još čekamo njegov poziv od povratka iz Tokija - napisala je Renata.

Inače, Džeremi je sin iz njihove veze koja i nije okončana baš na najlepši način jer je Renata odmah po osvajanju zlata krikovala 26-godišnjaka s porukom da mora biti brižniji otac.

Maleni Džeremi planira da krene očevim stopama pošto već neko vreme trenira sa Marselovim prvim trenerom.

U međuvremenu, Džejkobs uživa na odmoru sa svojom trenutnom devojkom Nikol. Ovaj par ima dvoje dece. Entoni se rodio 2019, a Megan godinu kasnije. Svadbu planiraju za sledeće leto.

Ovaj 26-godišnjak je angažovan u sportskoj grupi državne policije pod nazivom Fiamme Oro i obično zarađuje 1.300 evra mesečno.

Međutim, zbog podviga ostvarenog na Olimpijskim igrama Italijan će preko noći postati milioner jer će mu prema računici stručnjaka za marketing zlato doneti zaradu od 5 miliona evra.

U narednom periodu najpoznatiji brendovi će želeti da Džejkobs postane njihov zaštitni znak, verovatno će potpisati ugovor i sa kompanijama za zdravu hranu, a da se ne spominju česta gostovanja na televiziji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati