Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

30. 07. 2021. 18:25 1

Vaterpolisti protiv Hrvatske, Novak za bronze

Srpski tim imaće u subotu predstavnike u šest različitih nadmetanja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Glavni fokus biće na tenisu, gde Srbija može do dve bronze, ali i na vaterpolu i odbojci.

Program otvara Dragana Tomašević u bacanju diska od 3.55 časova po našem vremenu. Strelkinje Andreu Arsović i Sanju Vukašinović čeka takmičenje u disciplini MK puška trostav od 5h.

Tri sata kasnije na teren će Novak Đoković u borbi za bronzanu medalju u singlu. Njegov rival biće Španac Pablo Karenjo-Busta. Nedugo po završetku tog duela, najboljeg tenisera sveta očekuje meč sa bronzu i u miks dublu. Zajedno sa Ninom Stojanović igra protiv australijskog para Ešli Barti/Džon Pirs.

Od 8:30h vaterpolisti Srbije igraju klasik protiv Hrvatske u četvrtom kolu grupe B. Oba tima u utakmicu ulaze sa po četiri osvojena boda.

Veliki derbi čeka i odbojkašice Srbije, koje se od 9:25 sastaju sa Brazilom u četvrtoj rundi grupe A.

Srpkinje i Brazilke su upisale po tri pobede, s tim što evropske šampionke imaju maksimalnih devet bodova, a Južnoamerikanke jedan manje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati