Ostali sportovi

Direktno.rs

12. 07. 2021. 14:31 0

UNIQA ostaje partner VSS još tri godine

Srpski vaterpolo krenuo je sa velikom ekspanzijom, a trend povratka naših najboljih igrača u domaće klubove je sve učestaliji i nesumnjivo govori u prilog tome. Shodno kvalitetu koji posedujemo, značajnu podršku dobio je i Vaterpolo savez Srbije, sve sa ciljem da na najvećim takmičenjima reprezentacija Srbije nastavi sa osvajanjem medalja.

Partner Vaterpolo saveza Srbije na tom putu biće i dalje UNIQA osiguranje, sa kojim je potpisan novi trogodišnji ugovor o saradnji:

- Nadam se da ćemo ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gde narod ne zna važnost osiguranja i velika je stvar približiti to ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu prema novim uspesima - izjavio je selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić.

Kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović dodao je da je igračima svih ovih godina vema važna bila bezbednost.

- Drago mi je da se ova tradicija nastavlja. Nadam se da će naredne generacije imati ovakvu podršku i u budućnosti kada neki od nas budu završili reprezentativne karijere - rekao je Filipović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije ubedljivo je najtrofejnija naša selekcija poslednjih godina, a pema rečima predsednika Vaterpolo saveza Srbije Vitkora Jelenića, postoji jasna strategija kako se trofejni niz nastavi:

- Hvala UNIQA osiguranju na poverenju i podršci koju nam pružaju. Idemo dalje, zajedno, u nove pobede - poručio je Jelenić.

UNIQA osiguranje od 2016. ponosno nosi titulu zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije:

- Naše partnerstvo prevazišlo je okvire saradnje i izraslo u pouzdano prijateljstvo, krunisano najuspešnijim godinama za srpski vaterpolo. UNIQA sa posebnim zadovoljstvom ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, danas otvaramo još jedno poglavlje nastojeći da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti - zaključila je direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja Sonja Marić i podsetila da su proteklih godina promoteri UNIQA osiguranja bili upravo članovi vaterpolo reprezentacije Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati