Ostali sportovi

M. Z.

29. 06. 2021. 22:36 1

Kolašinac ide na Olimpijske igre!

Naš atletičar Asmir Kolašinac, koji nastupa i disciplini bacanje kugle, postao je treći član reprezentacije Srbije sa ispunjenom normom za predstojeće Olimpijske igre.

Kolašinac je na takmičenju koje je održano na Partizanovom stadionu uspeo da baci kuglu do 21.31 m, u šestoj seriji i pridruži se Ivani Španović i Arminu Sinančeviću među putnicima na Olimpijske igre u Tokiju, koje se održavaju od 23. do 8. avgusta.

- Presrećan sam. Osećao sam veliki pritisak i nije moglo da bude napetije. Prethodna dva meseca sam bio spreman i jurio sam normu, ali nikako da sklopim idealan hitac. Danas sam to uspeo. Nikada nisam bio na ovako visokom nivou i moralo je jednom da se desi. Hvala Atletskom savezu Srbije na ogromnoj podršci i sto su verovali u mene. Zajedno u nove pobede - rekao je Kolašinac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati