Ostali sportovi

[ Izvor: Mozzart sport ]

05. 06. 2021. 19:48 0

Breši treće mesto na finalnom turniru LŠ

Vaterpolisti Breše osvojili su danas u Beogradu treće mesto na završnom turniru Lige šampiona, nakon što su pobedili Barselonetu sa 13:7 (3:1, 6:2, 2:2, 2:2).

Eliminacija u polufinalu ovogodišnjeg F8 Lige šampiona u Beogradu očigledno je znatno lakše pala igračima Breše, koji su u borbi za treće mesto bili ubedljivi protiv Barselonete - 13:7 (3:1, 6:2, 2:2, 2:2).

Italijanski tim, koji je na ovom turniru probio barijeru i posle tri vezane eliminacije u četvrtfinalu stigao do polufinala, čitav posao na ovom meču rešio je već u drugoj četvrtini, koju je rešio u svoju korist rezultatom 6:2 i na veliki odmor otišao sa prednošću od 9:3. Posle toga je sve predstavljalo rutinski posao za ekipu Alesandra Bova.

Najbolji akter meča bio je sjajni Grk Angelos Vlahopulos, koji je postigao četiri gola iz šest upućenih udaraca, dok je drugi strelac u pobedničkom timu bio hrvatski as Maro Joković sa tri gola, ali uz mnogo lošiju efikasnost (3/7).

Sa druge strane, igrači Barselonete nisu imali čime da se pohvale. Najefikasniji je bio Alvaro Granados Ortega sa tri pogotka, dok je dva postigao Martin Famera. Ipak, Breša je demonstirala reviju promašaja na ovom meču, veliki broj igrača se nije upisao u strelce, a među njima je bio i srpski reprezentativac Milan Aleksić. On se dva puta oprobao na utakmici, ali je u oba navrata bio neprecizan.

Finalni okršaj između Pro Reka i Ferencvaroša zakazan je za 20.30, uz direktan prenos na Sportklubu 3.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati