Ostali sportovi

Direktno.rs

05. 03. 2021. 13:52 0

KUP EVROPE Zvezda favorit, Radnički napada Strazbur, Novi Beograd - Atinu

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog, Novog Beograda i Crvene zvezde sutra igraju revanš mečeve osmine finala Kupa Evrope uz veoma dobre šanse da se svi plasiraju u narednu rundu.

Vaterpolisti Radničkog stigli su u Strazbur, gde ih sutra od 19 časova, očekuje izuzetno važan duel revanša osmine finala Kupa Evrope, sa istoimenim domaćim timom. U prvom meču, pre nedelju dana, Šumadinci su savladali Francuze na svom bazenu, rezultatom 11:10, pa u revanš okršaj ulaze tek sa blagom prednošću. U međuvremenu, Kragujevčani su popravili utisak ubedljivim trijumfom u derbiju domaćeg šampionata sa Šapcem (13:7), pa se nadaju da će uz sličnu partiju izboriti prolaz u četvrtfinale Kupa Evrope.

– Nakon prve utakmice sa Strazburom koju smo odigrali ispod očekivanog nivoa, partija sa Šapcem bila je veoma zadovoljavajuća. Ostvarili smo pobedu i odigrali dobro protiv veoma jakog protivnika, jednog od konkurenata za osvajanje šampionata. Sa ovakvim pristupom treba da nastavimo i u Francuskoj – smatra Aleksa Ukropina, četvorostruki strelac Radničkog u prvom duelu.

Ekipa Novog Beograda je spremna, kako nam kažu u klubu, svi igrači su zdravi i optimizam je na vrhunskom nivou. Očekuje se sutra od 17 časova pobeda i prolaz dalje protiv dobre grčke ekipe Vuljagmeni, rezultat prve utakmice iz Beograda je 7:7!

Crven Zvezda je apsolutni favorit protiv francuskog Turkoana, očekuje se ponovo dobra igra Subotića i Tankosića i prolaz vaterpolista sa 25. Maja! Trener Filipović je optimista da će njegov tim odbraniti pobedu od 12:9 iz Francuske! Crveno-beli su domaćini od 18 časova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati