Ostali sportovi

M. Z.

15. 01. 2021. 20:22 1

SENZACIJA NA SP Hrvati jedva do boda!

Velika senzacija se dogodilo na rukometnom Mundijalu! Jedan od kandidata za medalju, reprezentacija Hrvatske, golom iz sedmerca deset sekundi pre kraja spasla se poraza od – Japana.

Ekipa sa Dalekog istoka je šokirala "kauboje", u jednom momentu je imala i sedam golova prednosti (16:9), a na kraju je morala da se zadovolji bodom - 29:29 (17:14).

Poslednji minut doneo je dramu, pošto je Japan 54 sekunde pre kraja postigao gol za vođstvo, i to iz kontre sa igračem manje. Hrvatska je krenula u poslednji napad i izborila sedmerac, koji je Čupić pretvorio u gol vredan boda. Ali, brideće obrazi pulenima Lina Červara posle ovog meča, jer od početka do kraja ni u jednom momentu nisu imali vođstvo u rukama.

Jasno je da su Hrvati potcenili Japance, a kada su kola krenula nizbrdo, nisu uspevali da se otrezne. "Samuraji" su imali velikih 16:9 u prvom delu, ali i peh u poslednjem minutu da promaše sedmerac i prime gol iz kontre za konačnih 17:14 na poluvremenu, što je bio dobar rezultat za Hrvate, kakva im je bila igra.

Uspela je Hrvatska u drugom delu da brzo "uhvati" Japan, a kada su došli do izjednačenja (23:23), očekivalo se i da preokrenu rezultat, makar na iskustvo. Međutim, uporni Azijati su odbijali da se predaju, nastavili su da igraju kao da se ništa nije promenilo na terenu i u igri gol za gol sve vreme su vodili. Na kraju nisu uspeli da sačuvaju gol još tih desetak sekundi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati