Ostali sportovi

Direktno.rs

18. 12. 2020. 23:30 0

Novi Beograd bez muke potopio Partizan

U odloženoj utakmici osmog kola Superlige između Novog Beograda i Partizana, koja je odložena zbog kvalifikacionog turnira za Evrokup, Novi Beograd je zabeležio rutinsku pobedu protiv Partizana od 16:8 i pored ne baš blistave igre. Najpozitivniji detalj sa utakmice je povratak Miloša Ćuka, posle mesec i po dana odsustva.

Poveo je Partizan lepim lobom Baraća već u prvom minutu, ali su nakon toga igrači Vlade Vujasinovića preuzeli kontrolu nad utakmicom, pre svega dobrom igrom u odbrani i do kraja prvog dela, golovima Nikolova, Tomića i Bursaća preokrenuli na 3:1.

U drugoj četvrtini viđena je slična igra. Rastrzana sa na obe strane, ali je Novi Beograd kvalitetom i iskustvom, nadigrao mlad i borben tim Partizana. Posle gola Gogova iz peterca, Partizan je smanjio na 4:2 preko Bućana, zatim je usledila serija od tri gola domaćih za vođstvo od 7:2. Strelci su bili Tomić, Avramović i Ćuk. Partizan je smanjio na 7:3 preko Dimitrijevića, sekund pre kraja četvrtine.

Treću četvrtinu Novi Beograd je ponovo dobio sa 3:1, golovima Gogova, Asanovića i Ćuka, dok je za Partizan strelac bio Bućan. U četvrtoj četvrtini su odbrane popustile i postignuto je ukupno 10 golova. Novi Beograd je prvoj polovini ovog perioda postigao tri gola preko Šušiašvilija, Mitrovića i Bursaća. Usledila je rezultatska klackalica, kada su se ekipe smenjivale u postizanju golova. Strelci za Partizan bili su Bućan, Barać dva i Dimitrijević, a za Novi Beograd Ćuk, Martinović i Tomić za konačnih 16:8.

Igrači Novog Beograda dobili su sve četiri četvrtine, ali je u igri bilo mnogo tehničkih grešaka, koje će u narednim utakmicama morati da se svedu na minimum, s ozbirom na to da su u pitanju sve derbi mečevi. Već u sredu sledi gostovanje u Šapcu u poslednjem kolu prvog dela i borba za takozvanu jesenju titulu. Ipak, ovaj meč poslužiće pre svega kao dobra priprema za finalni turnir Kupa Srbije i duel sa Radničkim u polufinalu, koji je na programu 28. decembra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati