Ostali sportovi

Direktno.rs

10. 12. 2020. 19:22 0

Ponižavanje sportista Nove Pazove!

"Pre četiri godine održan je sastanak predstavnika opštine i sportskih klubova u Novoj Pazovi, na kom je doneta odluka da se izgradi trenažna hala u iznosu do 40 miliona dinara. Naravno, ovo je bio sastanak u okviru izborne kampanje 2016. godine! Gotovo tri godine od tog dogovora, opština apsolutno ništa nije uradila po tom pitanju, sve do 2019. i početka izborne kampanje za izbore 2020. godine, kada je počela izgradnja trenažne hale od 700 kvadrata", naveo je Slobodan Skoko, predstavnik odbora za sport "GG Izbor za našu opštinu".

- Od tada pa sve do današnjeg dana, urađena je samo prva faza na koju je utrošeno 40 miliona dinara! Prostom matematikom dolazimo do cifre od 480 evra po kvadratu, što znači da će kvadratni metar TRENAŽNE hale građane opšine koštati više od 1.000 evra. Toliko nije koštao kvadrat dvorane Arena na Novom Beogradu! Budžetom opštine je predviđeno nula dinara za nastavak radova na izgradnji trenažne hale u ovoj godini - poručio je Slobodan Skoko.

Za one koji vode Novu Pazovu imao je jasno pitanje - koliko još treba da čekaju na ispunjenje obećanja?

- Gospodo, da li građani Nove Pazove treba da čekaju nove izbore i izborna obećanja, da bi se nastavilo sa drugom fazom izgradnje hale. Sportski klubovi u Novoj Pazovi nikada nisu bili na nižim granama nego danas kada SNS kadrira! - istakao je Slobodan Skoko i zaključio:

- Trudićemo se da dođemo do svakog stanovnika Nove Pazove i objasnimo kakva SNS hobotnica vlada opštinom Stara Pazova i ko su ljudi koji predstavljaju Novu Pazovu u Skupštini opštine i odlučuju o sudbini svih nas Novopazovčana, kao i šta su za svoje mesto učinili?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati