Ostali sportovi

Direktno.rs

22. 10. 2020. 16:54 17

Dača Šapiću: Vrati strani pasoš, pa pričaj o simbolima Beograda

"Vratiš pasoš strane države koji imaš, pa k***š o simbolima Beograda koji su izgradili stranci. I ti si neki polustranac i onda nije moralno nipodaštavati strance na bilo koji način", poručio je Aleksandru Šapiću njegov bivši saigrač iz vaterpolo reprezentacije Danilo Ikodinović.

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić će biti deo vlasti sa Srpskom naprednom strankom, potvrdio je to zajedničkim ručkom sa Aleksandrom Vučićem, a da bi potvrdio da mu je zaista lojalan - onda mora da deli i stavove Srpske napredne stranke. A jedan od njih je izmeštanje Savskog mosta i pravljenje novog na njegovom mestu.

Šapić je tako sinoć iznosio argumente zašto most više ne treba da stoji na tom mestu, istakavši da je reč o "ruglu", na način kako su o ovom mostu pričali i naprednjaci, ali i da su ga gradili Nemci da bi prebacili naoružanje, a da ga "Miladin Zarić nije deminirao zato što je most bio lep, već kako bi mogao da pređe na drugu stranu".

Novi činilac vlasti je tako pokazao da deli naprednjačke principe, da Beogradu potpuno treba promeniti opis, da treba rušiti sve što se da rušiti, a na ovakvim rečima i argumentima bi mu sigurno i zavideo sam Goran Vesić.

Međutim, sa ovakvim obrazlaganjem nikako se nije složio naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, koji je imao šta da poruči bivšem saigraču iz reprezentacije.

- Vratiš pasoš strane države koji imaš, pa kenjaš o simbolima Beograda koji su izgradili stranci. I ti si neki polustranac i onda nije moralno nipodaštavati strance na bilo koji način. Osim ako nisi prvi među nejednakim, onda možeš kako hoćeš. Ne i dokle hoćeš, ali o tome kasnije - napisao je Dača na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati