Ostali sportovi

Direktno.rs

26. 09. 2020. 19:04 0

MOĆNI I BEZ ĆUKA Novi Beograd deklasirao Banjicu

Vaterpolisti Novog Beograda demonstrirali su moć na startu sezone, pošto su u prvom kolu Superlige u gostima deklasirali Banjicu sa 19:2 (5:1, 6:0, 3:0, 5:1).

Za tim Vladimira Vujasinovića na ovom meču nije igrao najbolji igrač Miloš Ćuk, međutim to nije imalo nikakvog uticaja na konačan rezultat, budući da je Banjici na ovom meču bila puna mreža.

Bio je ovo potpuno neravnopravan duel, već od početka meča se videlo da će Novi Beograd da se raduje, pa se samo postavljalo pitanje koji će na kraju rezultat da bude.

Već posle prve četvrtine je bilo otklonjeno pitanje pobednika, a na poluvremenu se jasno dalo zaključiti da će Banjica da pretrpi ubedljiv poraz, budući da je tada bilo čak 11:1 za Novi Beograd.

Ipak, nisu se tim rezultatom zadovoljavali izabranici Vladimira Vujasinovića, već su ostatak meča dobili sa 8:1, što je dovelo do toga da na kraju slave sa čak 19:2.

Najzaslužniji za pobedu Novog Beograda bili su Gogov sa pet i Nikolov sa tri pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisivali Filipović, Radanović, Mitrović i Martinović. Za ekipu Banjice golove su postizali Vuksanović i Cvetković.

Banjica – Novi Beograd 11. april 2:19 (1:5, 0:6, 0:3, 1:5)

Bazen: Banjica. Sudije: Putniković i Šukić. Isključenja: Banjica 9, NBG 11. april 2. Peterci: NBG 11. april 2 (2).

BANJICA: Cerović, Mušikić, Vuksanović 1, Ilić, Jauković, Jevđović, Pavlović, Cvetković 1, Janošević, Čerkez, Krstić, Budarak , Sokolovski, Gavrilović. Trener: Nikolić.

NOVI BEOGRAD 11. APRIL: Rističević, Filipović 2, Tomić, Bursać, Bašica 1, Radulović, Gogov 5, Čupić 1, Avramović 1, Radanović 2, Nikolov 3, Mitrović 2, Vlahović, Martinović 2. Trener: Vujasinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati