Ostali sportovi

Direktno.rs

24. 09. 2020. 18:39 0

Vujasinović okupio ekipu: Novi Beograd ide po trofeje

Vaterpolo klub Novi Beograd danas je predstavio igrače koji će u sezoni 2020/2021 biti u sastavu ekipe, a koja će, kako se navodi, pokušati da osvoji trofeje u domaćim takmičenjima.

- Naš klub sa ponosom može da se pohvali činjenicom da u svojim redovima ima najviše reprezentativaca, na čelu sa jednim od najvećih svetskih trenera Vladimirom Vujasinovićem. Ove sezone VK Novi Beograd je prvi put u istoriji u prilici da se bori za titulu prvaka Srbije, izboren je i nastup u LEN kupu, a prema rečima trenera Vujasinovića to je jedna od glavnih ambicija ekipe za predstojeću sezonu - navodi se na sajtu Vaterpolo kluba Novi Beograd.

Trener Novobeograđana Vladimir Vujasinović jasno je podvukao koji su ciljevi ekipe.

- Veliko mi je zadovoljstvo da vidim sve momke danas ovde na okupu, takođe, veliko zadovoljstvo mi je što sam u prilici da ih treniram. Ove godine imamo novu ekipu, samim tim i drugačije ambicije i očekivanja. Pre svega cilj nam je plasman na fajnal-for Kupa i plasman u dalji tok LEN takmičenja. U timu vlada neophodna radna atmosfera, i mislim da će ova sezona biti dobra bez obzira kako rezultatski bude završila. Verujem da ćemo do decembra, kada i kreću takmičenja o kojima smo pričali, uspeti da se ukomponujemo jer smo svesni da imamo kvalitet i da ćemo moći da igramo ravnopravno sa svim protivnicima koji nas budu očekivali u nastavku sezone - rekao je Vujasinović.

Kao jedno od glavnih pojačanja za novu sezonu predstavljen je i Miloš Ćuk, koji je izrazio zadovoljstvo što se posle šest godina igranja u inostranstvu, vratio da igra za jedan srpski klub.

- Uspeo sam da nađem angažman u svojoj zemlji, došao sam u klub koji je relativno nov, ali već posle druge godine gaji velike ambicije i ima velike ciljeve. Osvajanje Kupa i prvenstva Srbije neće biti lako, ali imaćemo potreban period uigravanja u kome ćemo dostići pravi nivo igre, i nadam se da ću zajedno sa momcima uspeti da osvojim makar jedan od ta dva trofeja - rekao je Ćuk.

Sastav ekipe: Asanović Mateja, Bursać Nikola, Filipović Đorđe, Nikolov Nikola, Rističević Dimitrije, Tomić Petar, Bašica Andrej, Avramović Marko, Ćuk Miloš, Čupić Vojislav, Godov Draško, Mitrović Petar, Radanović Aleksandar, Vlahović Mateja, Radulović Nikola, Martinović Vasilije.

Trener: Vladimir Vujasinović.

Pomoćni treneri: Pavlović Aleksandar, Marinković Mladen.

Kondicioni trener: Janik Aleksandar.

Trener golmana: Durlević Stefan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati