Ostali sportovi

Direktno.rs

02. 09. 2020. 11:30 0

Banjica šampion, Vukovi drugi!

Vaterpolisti Banjice (razvojna ekipa Partizana) do 18 godina su šampioni Srbije! Oni su u finalu pobedili VK NBG Vukovi (mladi tim VK Novi Beograd) sa 12:7.

Od početka su mladi igrači sa Banjice imali prednost i sigurnom igrom sve vreme držali rezultat utakmice pod kontrolom. Ekipa Vukova koja je prethodno imala dve utakmice sa favorizovanim Radničkim pobeda 10:9 i Crvenom zvezdom remi 12:12, u finalu nije imala snage i za treće iznenađenje. Viđen je dobar Vaterpolo i mnogo mlaih igrača koji garantuju svetlu budućnost srpskog vaterpola!

U borbi za treće mesto VK Radnički je pobedio domaćina VK Valis sa 11:8. Peta je VK Crvena zvezda, a šesti VK Singidunum.

Turnir je pod budnim okom delegata VSS Milana Marjanovića organizovao VK Valis Iz Valjeva na zavidnom nivou i još jednom se pokazalo da su otvoreni bazeni, leto I vaterpolo igra prirodan spoj!

Zlato u finalu za VK Banjica su osvojili: Milan Glušac, Mihajlo Janošević, Marko Živojinović, Marko Dimitrijević Nikola Kojić, Pavle Radić, Nikola Bućan, Luka Arsin, Zoran Božović, Mihajlo Pavlović, Veljko Krstić, Stefan Gak, Mateja Cerović, Pavle Mušikić, Aleksandar Vasić, Luka Gavrilović, Nikola Radulović.

Za drugoplasirane Vukove u finalu su igrali: Aleksandar Slavković, Vuk Vitorović, Matija Žeželj, Matija Drašković, Aleksa Stefanović, Matija Đorđević, Đorđe Manojlović, Uglješa Acković, Andrej Bašica, Đorđe Džunić, Aleksa Ilić , Nikola Jovanović

Rezultati turnira:

A grupa

VK Banjica - VK Valis 12:5
VK Banjica - VK Singidunum 11:4
VK Valis - VK Singidunum 15:9

B grupa

VK NBG Vukovi - VK Radnički 10:9
VK NBG Vukovi - VK Crvena Zvezda 12:12
VK Radnički – VK Crvena Zvezda 12:9

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati