Ostali sportovi

Đ. S.

29. 07. 2020. 13:24 0

Vaterpolo sezona se nastavlja! Samo još MOS da kaže DA!

Izgleda da čelnici našeg vaterpola čitaju Direktno.rs, te su tako pročitali naš tekst u kom je struka jednoglasno poručila da vaterpolo sezona treba da se igra, pa makar i bez publike.

I uradili su ono što je najbolje za srpski vaterpolo sport. Sveži i odmorni posle dugog odmora, poslušali su struku i zakazali su stručni savet na kome je odlučeno da se nastave sva takmičenja u mladjim kategorijama i doneto je precizno uputstvo za takmičenje (preuzeto iz fudbala koje smo i objavili u tekstu iznad) kao i kalendar takmičenja!

Ovo je pobeda svih koji vole vaterpolo, trenera, igrača, klubova, vaterpolo saveza! Sport se nastavlja, oprezno zbog koronavirusa, ali jedini uslov da se pobedi ova bolest je i da naučimo da živimo sa njom!

Ovog puta se nadamo bez nenadanih i neopravdanih prekidanja! Uskoro se očekuje i odluka o terminima i pravilima takmičenja u seniorskoj IA i IB ligi Srbije (razmišlja se o polovini septembra da bi klubovi imali optimalnih šest nedelja da se spreme), kao i letnja II liga za popunu IB lige, pogotovo jer neki klubovi imaju ozbiljne probleme sa igračkim kadrom, bazenom i sredstvima za nastavak takmičenja!

Naravno, očekuje se i amin Ministarstva omladine i sporta, nadamo se promptno jer je ministar Udovičić član kriznog štaba i sigurno je da MOS jako brzo može da izradi protokole takmičenja i odobri ih. Barem njemu o vaterpolu, vodi, bazenu ne treba ništa objašnjavati! Zašto to nije bilo do sada urađeno druga je priča i nećemo se osvrtati u nazad.

Važno je da se igra!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati