Ostali sportovi

[ Izvor: Sportski žurnal ]

02. 07. 2020. 14:18 0

Španović će skakati već u septembru!

Ivana Španović polomila je metatarzalnu kost na stopalu još pre dve nedelje, a kako kaže, uopšte nije zabrinuta jer se nada da će već od septembra moći da se vrati takmičenjima!

U kratkoj izjavi za "Sportski žurnal" Ivana je bila raspoložena a objasnila je kako je došlo do povrede.

- Skočila sam na neki stepenik u svom dvorištu, pukla je pločica pod stopalom i naglo sam iskrenula skočni zglob. Polomljena je metatarzalna kost, neću skakati u julu i jedva čekam da prođe period nošenja "čizme" - istakla je Ivana.

Njen trener Goran Obradović istakao je dobre aspekte. Metatarzalna kost nije dislocirana što će olakšati proces zarastanja od četiri nedelje, a druga dobra stvar je što nije povređena odrazna, leva noga pa će biti mnogo manje vremena potrebno da se Ivana vrati u takmičarsku formu. Ivana ni sada ne prestaje sa treninzima koje može da radi.

- Ukoliko sve bude kako je planirano, sredinom avgusta probaćemo sa treninzima a početkom septembra i na mitinzima Dijamanske lige - najavio je Obradović za "Sportski žurnal".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati