Ostali sportovi

[ Izvor: Večernje Novosti ]

01. 07. 2020. 18:58 1

Avramović: Sramota da je Partizan pred gašenjem

Kuva na Banjici, vaterpolo klub Partizan nalazi se na prekretnici i sve je jasnije da je za spas slavnog kolektiva, jednog od najtrofejnijeg potrebno za početak da se sve vrati na stanje od 2. decembra 2019. Dok je direktorka kluba Tatjana Rakas promenila brave, a predsednik Aleksandar Šoštar i članovi njegovog upravnog odbora održali su sastanak u kafiću, reprezentativac Marko Avramović kaže za "Novosti" da ga srce boli kad vidi situaciju u VK Partizan.

 

- Godinama sa tugom gledam Partizan, od kada je krenuo nizbrdo. Nadam se da će situacija da se popravi, da će doći neko ko će izvući klub. Ali, svake godine je sve teže i teže, dugovi sve veći, a ja sam sve manje otpimista. Tek u inostranstvu sam se uverio kakvu reputaciju ima Partizan i sve nas u vaterpolu trebalo bi da bude sramota što takvom klubu preti gašenje. Partizan je rasadnik talenata, fabrika igrača i mislim da bez njega nema ni budućnosti našeg vaterpola, pogotovo reprezentacije - ističe Avramović, koji se posle šest sezona vratio u Srbiju i igraće za Novi Beograd.

Na sastanku UO VK Partizana doneta je odluka da se postupi po nalogu Gradskog sekretarijata za sport, koji je potvrdili i Ministarstvo omladine i sporta, da se sve vrate na stanje pre 2. decembra 2019.

- Tada smo smo na Skupštini nelegitimno smenjeni predsednik Skupštine Zoran Avramović i ja - rekao je Šoštar - Zatražili smo da se utvrdi ko su stvarni članovi najvišeg tela, a predsedniku Skupštine je naloženo da u što kraćem roku zakaže Izbornu Skupštinu kako bi se zaustavio sunovrat kluba. Takođe, na toj sednici bi se glasalo o poverenju rukovodiocima kluba. Rakosova se nije se odazvala ovom sastanku, niti je kancelarija postupila po mojim ranijim zahtevima, tako da sam morao da sa svog mejla zakažem sednicu UO. Jasno je da je kancelarija uzurpirala klub i to traje od novembra prošle godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati