Ostali sportovi

Direktno.rs

07. 06. 2020. 10:26 1

ŠOK: Konor Mekgregor najavio PENZIJU - opet

UFC zvezda i kontroverzni borac Konor Megregor (31) iznenadio je sve kada je jutros na svom Tviter profilu najavio da se povlači iz oktagona.

Čuveni Irac je odlučio da je vreme za penziju (po treći put) i kako sada tvrdi, nećemo ga više videti u borbama.

- Hej ljudi, odlučio sam da se penzionišem i povučem iz borbi. Hvala vam na svim divnim uspomenama! Kakva je ovo vožnja bila! – napisao je Konor u opisu slike na kojoj je sa majkom, a onda joj poručuo:

- Evo slika moje mame i mene iz Las Vegasa kada sam osvojio jednu od svetskih titula! Izaberi kuću svojih snova Megs, volim te! Šta god da želiš, tvoje je.

Očekivalo se da Mekgregor “ukrsti” pesnice ponovo ove godine sa ZFC legendom Andersonom Silvom, Džordžom Masvidalom, kao i da se bori u revanšu sa svojim glavnim protivnikom Kabibom Nurmagomedovim.

Međutim, Konor, koji je samo od UFC borbi zaradio oko 100 miliona dolara, izgleda da će propustiti ove borbe s obzirom na trenutnu najavu rane penzije. Inače, ovo je već treći put da Mekgregor najavljuje penziju. 

Mekgregor se prvi put "povlačio" 2016, a drugi put 2019. godine. Za drugi put se zba da je u pitanju bila taktika za pregovore sa UFC za njegovu sledeću borbu, pošto se posle vratio takmičenju.

Da li će vam nedostajati ovaj ekscentrični i skandalozni "ludi Irac"?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati