Ostali sportovi

[ Izvor: "balkan-handball.com" ]

06. 06. 2020. 10:20 0

Vuja: Ne mogu iz Zagreba da uzgajam kruške i trešnje

Trinaestu godinu zaredom, rukometni portal "balkan-handball.com" organizuje izbor za najboljeg rukometaša i rukometašicu, kao i trenera na eks-Ju prostorima. Jedan od kandidata se povukao iz trke, legendarni Veselin Vujović zbog biznisa u Šapcu napustio je klupu Zagreba.

Pobednik se bira glasovima navijača i ljubitelja rukometa, a Veselin Vujović ih je zamolio da glasaju za Lina Červara.

- Naravno da mi godi to što sam trenutno na vodećoj poziciji, ali po svim kriterijima priznanje za najboljeg za ovu sezonu pripada gospodinu Linu Červaru, osvajaču srebrne medalje sa reprezentacijom Hrvatske na Evropskom prvenstvu. Hvala svima koji su glasali za mene, ali ne bira se najomiljeniji nego najbolji u prošloj sezoni - objasnio je Vujović. 

On je za "balkan-handball.com" objasnio i zbog čega je nedavno iznenada napustio Zagreb.

- Uložio sam u privatni posao. Imam veliku plantažu voća. Uzgajam kruške i trešnje. I upravo zbog tog posla morao sam da se zahvalim ljudima iz Zagreba koji su na mene računali i u sledećoj sezoni. Posao je takve prirode da bih morao često da izostajem, a ništa ne želim da radim površno. Nisam zatvorio vrata Zagreba i uvek ću biti na raspolaganju kad im budem potreban. Naravno da moja trenerska karijera nije ni približno gotova, iako sam o tome razmišljao već mnogo puta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati