Ostali sportovi

Direktno.rs

03. 06. 2020. 21:03 0

STRAVIČNO Britanska skejterka (11) pala na glavu (VIDEO)

Britansko skejtersko čudo od deteta Skaj Braun zamalo je stradalo tokom jednog treninga u Kaliforniji, gde boravi ovih dana.

Braun je devojčica koja ima samo 11 godina, a široj javnosti poznata je po tome što bi sledeće godine trebalo da postane najmlađa britanska olimpijka, jer će učestvovati na Igrama u Tokiju.

Međutim, nakon stravičnog pada koji je doživela u SAD, može da bude srećna što je ostala živa, budući da je pad delovao prilično zastrašujuće.

Na Instagram profilu objavila je video zapis koji pokazuje trenutak kada je izgubila kontrolu u vazduhu, ali ne i trenutak kada je pala. Mediji izveštavaju kako je pad bio pravo na glavu, a kakve je to posljedice ostavilo na devojčicu najbolje pokazuju fotografije i video snimak iz bolnice.

Ona je inače prevežana u hitnu pomoć vrlo brzo, a u tim trenucima je bila bez svesti. Srećom, sve se koliko-toliko dobro završilo jer je moglo da ostavi i daleko teže posledice.

Skaj je pri svesti, u stabilnom je stanju i mediji već sada izveštavaju kako bi bi trenalo da se oporavi dovoljno brzo i da će se vratiti u takmičarsku formu pred Olimpijske igre, koje će se održati u avgustu 2021.

Ova mlada sportistkinja, koja se pored skejta, bavi i surfovanjem, rođena je u Japanu i majka joj je Japanka, ali zbog oca Britanca odlučila je da nastupi za Veliku Britaniju.

Nakon nesreće oglasio se i njen otac Stjuart.

- Skaj je doživela najsmrtonosniji pad ikada i ima sreće jer je ostala živa. Kada je stigla u bolnicu, svi su se plašili za njen život. Ona nakon svega ostaje pozitivna i snažna, što je šokiralo čitav medicinski tim.

Skaj se takođe oglasila preko Instagrama.

- Inače ne objavljujem snimke svojih padova jer želim da ljudi vide samo onu zabavnu stranu. Ali, ovo je bio moj najgori pad. Samo želim da svi znate da je sve u redu, ne brinite se, dobro sam. Vratiću se i treniraću još jače. Ovo me neće zaustaviti. Idem u Tokio po zlato - rekla je Skaj Braun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati