Ostali sportovi

[ Izvor: Beta ]

19. 02. 2020. 21:35 0

ALARM "Od 15. marta nećemo imati gde da treniramo"

Dragan Jović, prvi trener Tekvondo asocijacije Srbije, zadovoljan je rezultatima koje su beležili naši borci u Helsingborgu, budući da je osvojeno tri medalje, ali je bio i zabrinut za nastavak sezone, jer srpski takmičari od polovine marta neće imati gde da treniraju.

Najasjsjnijim odličjem se okitila Tijana Bogdanović, dok su srebrnu medalju osvojili Milica Mandić i Mahdi Hodabahši.

- Počela je i ova sezona koja je drugačija jer ove godine imamo i Olimpijske igre. Rezultati su stvarno odlični, ali to nije toliko ni bitno sada. Više od toga mi je važno kako su se takmičari uspešno nosili sa izazovima i teškim situacijama. Konkurencija na Prezident kupu je uvek najjača, jer poeni sa ovog takmičenja ne mogu da se nadomeste na nekom drugom takmičenju. Nama je to do jula vrlo važno zbog žreba koji će biti na OI - rekao je Jović, sportski direktor i prvi trener Tekvondo asocijacije Srbije.

On je pohvalio i nastupe Aleksandre Radmilović, Dmitrija Nagajeva, Nikole Vučkovića, Teodore Jović i Nađe Savković, ali je i naglasio sa kakvim će se problemima u narednom periodu suočiti naši tekvondoisti.

- Svi su bili na visokom nivou i jako blizu medalja. Pred nama je sada Ju Es open, pa onda još nekoliko turnira u Evropi. Muka je i dalje šta ćemo raditi od 15. marta, od kada više nemamo gde da treniramo. Olako se gleda na tu situaciju iako smo na sva vrata kucali - naveo je Jović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati