Ostali sportovi

Direktno.rs [ Izvor: Maxbetsport ]

18. 02. 2020. 14:35 0

OSTAVKA Peruničić više nije selektor rukometaša

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić podneo je danas ostavku na tu funkciju.

Reprezentacija Srbije nije prošla grupnu fazu, doživela je poraze od Belorusije, Crne Gore i Hrvatske, a selektor Nenad Peruničić obavestio je javnost da napušta kormilo nacionalog tima.

- Još na Evropskom prvenstvu sam ponudio ostavku. Shvatio sam da nisam ispunio cilj. Na početku sam Đurkoviću rekao da mene nijedan četvorogodišnji ugovor ne veže, već samo ono što ću da uradim ili ne uradim. Rekao sam ili ću da menjam stvari ili me neće biti tu. Jako nas je zaboleo poraz od Crne Gore posle kojeg smo izgubili šansu za drugi krug. Potpredsednik Dragan Škrbić je bio uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam podneo ostavku - izjavio je Peruničić, a preneo Maxbetsport.

Medijima se potom obratio prvi čovek Saveza, Božidar Đurković.

- Ova konferencija se odužila jer sam imao lične obaveze prema EHF i bio sam zauzet do kraja januara. RSS je ozbiljna organizacija koja ništa ne radi preko noči. Na sledećoj sednici Upravnog odbora će se razmatrati njegova ostavka. Sednica će biti za neki dan. Siguran sam da je Nenad dao sve od sebe, da je imao poštovanje prema RSS, da je imao trnovit put. On sve to doživljava emotivno. Kada mi je u Austriji ponudio ostavku rekao sam mu da sačeka malo da se vratimo u Beograd. Peruničić će uvek imati trajno mesto u RSS. Moje mišljenje je da 20. mesto ne zaslužujemo. Imamo dovoljno vremena da donesemo valjane odluke, rekao je Đurković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati