Ostali sportovi

[ Izvor: Beta ]

25. 01. 2020. 17:09 0

"Nije tragedija što smo ostali bez medalje"

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je danas da će njegova ekipa protiv Italije, u meču za peto mesto na Evropskom prvenstvu, dati trenutni maksimum i istakao da to što je nacionalni tim ostao bez medalje u Budimpešti nije tragedija.

- Znam dobro italijanske igrače i znam šta za njih znači da se igra protiv Srbije. To jeste meč za peto mesto, ali je i više od toga... Protiv Italijana ćemo dati trenutni maksimum, svesni da nismo u top formi ni jedni ni drugi. Idemo dalje, biti bez medalje nije tragedija. Naša priča ove godine se zna i sada se potpuno njoj podređujemo - rekao je kapiten "delfina" Filip Filipović.

Vaterpolisti Srbije sutra od 16 sati igraju protiv Italije za peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Gojko Pijetlović je naveo da očekuje dobru, takmičarsku utakmicu protiv aktuelnih svetskih prvaka.

- Oni su svetski prvaci. Očekujem takmičarsku utakmicu, tvrdu u kojoj imamo zadatak samo da igramo svoju igru. Videli smo gde smo i red je da se potpuno okrenemo Tokiju. To je cilj. Videćemo šta će biti posle Igara, ali sam siguran da će Srbija imati uvek kvalitetnu ekipu.

Sava Ranđelović se prisetio pobede u polufinalu Olimpijskih igara u Riju.

- Od tada nismo ni igrali prave utakmice. Eto, možda je tu njihov motiv za revanšom veći, ali mi igramo na pobedu. Jaki su, znamo se i iz klupskih utakmica i valja očekivati neizvesnu utakmicu iako ne igramo za medalju - naveo je Ranđelović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati