Ostali sportovi

Direktno.rs

24. 01. 2020. 13:08 0

Vlasnik Nju Inglanda: Želim da vratim Brejdija u tim

Vlasnik Nju Inglanda Robert Kraft je izjavio za TMZ da će se njegove molitve i nadanja pretvoriti u ozbiljan plan da vrati u ekipu Toma Brejdija, legendarnog bacača bostonske ekipe!

Kada je novinar TMZ upitao Krafta da li će Patriotsi zadržati Brejdija koji ovog leta postaje slobodni agent po prvi put u svojoj karijeri, Kraft je bez dvoumljenja odgovorio: "To i planiramo!"

Takav odgovor se znatno razlikuje od onog koji je nedavno Kraft dao novinarima posle poraza Pejtriotsa od Tenesi Tajtansa u "vajld kard" utakmici NFL plej ofa.

- Moje molitve i nade se odnose na sledeće: Da pod jedan igra za nas, pod dva da se pnzioniše! On ima tu slobodu da sam odluči šta želi da uradi u njegovom najboljem interesu - rekao je kraft.

Brejdi je na sve te spekulacije odgovorio da voli da igra fudbal i da mu ne pada napamet da se penzioniše, da bi voleo da nastavi karijeru u Pejtriotsima, ali i da je apsolutno otvoren i za druge ponude.
Špekulacije oko njegovog odlaska pojačala je i činjenica da su on i njegova supruga Žizel Bundšen prodali svoju bostonsku kuću i da planiraju da se sele u toplije krajeve.

Najveći favoriti da potpišu Brejdija osim Patriotsa su i Las Vegas Rajdersi i Los Anđeles Remsi, dok se u nekim opcijama pominju i Čikago Bersi.

Brejdi će napuniti 43 godine na početku sledeće sezone, do sada je igrao samo za Patriotse koji su ga birali sa 199. mesta na draftu 2001.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati