Ostali sportovi

[ Izvor: Beta ]

22. 01. 2020. 20:40 0

"Ne verujem u sreću, peterci nisu lutrija"

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je posle poraza od Španije posle peteraca (9:10) da je očekivao tešku utakmicu protiv Španije, ali sa drugačijim ishodom i istakao da ne veruje u sreću i da penali nisu lutrija.

- Definitivno smo očekivali ovakvu tešku utakmicu, ne sa ovakvim ishodom, ali smo očekivali da može da dodje do peteraca... Španci su uspeli da preokrenu rezultat i, ono čega smo se pribojavali, da nametnu svoj ritam, fizički su dominirali drugom i trećom četvrtinom - rekao je Savić novinarima posle meča i dodao:


- Mi smo posle jurili rezultat, uspeli da stignemo i definitivno smo zakazali sa igračem više. Došli smo do peteraca koji su se završili kako su se završili. Ja u sportu ne verujem u sreću, sve se to vežba tako da ni peterci nisu lutrija - kazao je selektor Srbije.

"Delfinima" sada predstoji borba za plasman od petog do osmog mesta.

- Predstoji nam da se dignemo što će biti teško jer ekipa nije navikla na ovakve stvari i da ostvarimo što bolji rezultat u ovom trenutku. Možemo ovo ozbiljno da  iskoristimo pre svega kroz analizu grešaka i da ovaj turnir iskoristimo kao pripremu za Olimpijske igre - rekao je Savić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati