Ostali sportovi

[ Izvor: Beta ]

22. 01. 2020. 20:12 0

"Nigde nam nije zagarantovana medalja"

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao da je današanji poraz od Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva bolan, ali ne i težak poraz i istakao da Srbiji ni na jednom takmičenju nije zagarantovana medalja.

- Ovaj poraz može da bude bolan, ali nikako ne može da bude težak. Posle ovakve borbe... Ja mogu samo da čestitam svojoj ekipi na fer i korektnoj borbi do kraja. Dali smo sve od sebe i na peterce... Ne mogu da kažem da smo ovog puta imali sreće, čestitke Španiji na prolasku u polufinale - rekao je Filipović novinarima posle meča.

Vaterpolo reprezentacija Srbije boriće se u Budimpešti za plasman od petog do osmog mesta.

- Ne znam kako vi to gledate, ali ne bih bacio nikakvu mrlju na ovo Evropsko prvenstvo. Mi smo išli po medalju, želeli smo, ali Srbiji nije zagarantovana nigde, pa ni na ovom Evropskom prvenstvu zlatna ili bilo koja medalja - rekao je Filipović.

Prlainović: Nedostajalo nam je strpljenja

Andrija Prlainović rekao je da je njegovoj ekipi u današanjem meču protiv Španije nedostajalo strpljenja, dok je Duško Pijetlović naveo da i Srbija "mora nekad da izgubi".


- Samo se nama sudi kontra-faul u poslednjem napadu. Nije bilo strpljenja, bili smo tu najslabiji. Uvek neki pas više je nedostajao. Nema sreće ovde. Zasluženo prolaze dalje - rekao je Prlainović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati