Ostali sportovi

[ Izvor: RTS ]

19. 01. 2020. 09:31 0

Jedan je Mekregor: Nokaut za 40 sekundi!

Konor Mekgregor vratio se u ring nakon 15 meseci pauze i ostvario impresivnu pobedu u svojoj prvoj borbi. Irski MMA borac je u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu nokautirao Amerikanca Donalda Seronea za samo 40 sekundi.

Mekgregor, koji se nije borio od čuvenog poraza od Habiba Nurmagomedova u oktobru 2018. godine, strpljivo je čekao povratak i potrudio se da bude u velikom stilu.

U "gradu greha" je od prve sekunde pokazao legendarnom "kauboju" šta ga čeka i bilo je samo pitanje trenutka kada će se nokaut dogoditi.

Počeo je karakterističnim udarcem levom rukom koji je uzdrmao rivala, nakon još nekoliko dobro plasiranih pogodaka, usledio je neverovatan haj-kik levom nogom u glavu.

Serone je ostao na nogama, ali je bilo jasno da je meč završen i sudija je nakon nekoliko sekundi i serije završnih udaraca označio kraj borbe.

"Ispisao sam istoriju. Pobeđivao sam u tri kategorije. Mnogo sam ponosan na to. Navijači su bili fenomenalni. Znao sam da Serone ne očekuje napad odmah na početku borbe. Upisao sam svoje ime u istoriju. Proslaviću pobedu i vratiti se u dvoranu," izjavio je Mekgregor, koji je posle pojasa u lakoj i polulakoj kategoriji, došao do titule u velter kategoriji.

Ovo mu je bio 22. trijumf u profesionalnoj kategoriji i nada se da će uskoro dobiti revanš protiv momka iz Dagestana, koji prethodno treba da se bori sa Tonijem Fergusonom 18. aprila.

"Nije tajna da Konor žudi za revanšom sa Habibom. Ako pobedi ovog vikenda, dobiće priliku za borbu za titulu. Biće to novi rekord prodaje plaćenih prenosa – to će biti najveći šou u istoriji UFC," rekao je pre nekoliko dana prvi čovek te organizacije Dana Vajt.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati