Ostali sportovi

Direktno.rs

20. 11. 2019. 18:35 0

Predsednik Skupštine VK Partizan: Prinuđen sam da sednicu sazovem putem medija

Predsednik Skupštine VK Partizan Zoran Avramović oglasio se povodom sazivanja vanredne sednice za 2. decembar, kada će se raspravljati o 11 važnih tema, od kojih je najznačajnija glasanje o poverenju direktoru kluba.

- Vanrednu Skupštinu VK Partizan sazvao sam u roku određenom Statutom kluba, na osnovu zahteva sa obrazloženjem i dnevnim redom i to od strane Upravnog odbora, Nadzornog odbora i direktora kluba i kao sto je u preambuli teksta kojim je zakazana Skupština i navedeno sa dnevnim redom koji je dat u predlogu upravo svih organa kluba koji su zahtevali sazivanje vanredne sednice Skupštine - rekao je Avramović.

On je potom obrazložio zbog čega je morao da vanrednu sednicu sazove putem medija.

- Svoju odluku o sazivanju dostavio sam kancelariji kluba sa zahtevom za objavljivanjem istog na zvaničnoj internet stranici kluba. Čak u tri navrata to nije urađeno. S obzirom na to da kancelarija kluba nije postupila po mom zahtevu, bio sam prinuđen da vanrednu sednicu Skupštine kluba sazovem putem medija - rekao je on.

Nepostupanje po njegovom zahtevu, od strane kancelarije kluba, smatra aktom uperenim protiv interesa VK Partizan.

- Moje statutarno pravo ali i obaveza je da postupam onako kako nalaže najviši klubski akt i to sam i učinio sazvavši vanrednu sednicu Skupštine u roku i sa predloženim dnevnim redom i dostavljenim materijalom u prilogu. Nažalost, nepostupanjem po mom zahtevu od strane kancelarije kluba predstavlja akt uperen pre svega protiv interesa kluba i namere da se rad kluba uredi na način da se jasno definišu obaveze, nadležnosti i odgovornosti organa kluba. Ovim činom smatram da je vanredna sednica Skupštine zakazana sa dnevnim redom kako stoji u dopisu - zaključio je Avramović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati