Ostali sportovi

A. B.

15. 11. 2019. 15:33 0

"JEDNOM U ŽIVOTU" Šumaherov sin rasplakao sve u Ferariju (VIDEO)

Mik Šumaher, sin legendarnog vozača Mihaela Šumahera, dobio je priliku kakvu niko do sad nije. Provozao je očev automobil kojim je Šumi osvojio petu titulu prvaka sveta Formule 1.

Jedan od najiskonskijih i najuspešnijih bolida Formule 1 svih vremena, model "F2002" Mihaela Šumahera, uskoro će biti prodat na aukciji u Abu Dabiju 30. novembra.

Legendarni Šumi je sa ovim automobilom u na stazi Manji-Kur osvojio petu titulu prvaka sveta, a vrednost se procenjuje od 5,5 do 7,5 miliona dolara.

Deo novca biće prosleđen fondaciji "Nastavi da se boriš" koja je osnovana od strane Šumaherove porodice.

Mik Šumaher je neposredno pre nego što će bolid otići u Emirate, dobio priliku da provoza ono što mu je otac ostavio u nasleđe - istoriju, uspeh, ljubav i neverovatan dar za auto-moto sport, a članovi F1 tima Ferarija su kroz suze posmatrali kako naslednik vozi čudo iz Maranela.

- Bili smo svedoci Mikove vožnje u Mihaelovom bolidu i to je bio specijalan trenutak za sve nas, istorijski, kako za navijače, tako i za Ferari. To je nešto što može da se doživi jednom u životu - govorio je specijalista za automobile koji će rukovoditi pomenutom aukcijom.

Kako je sve tačno izgledalo, možete da pogledate OVDE.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati