Ostali sportovi

13. 11. 2019. 22:44 0

ZBOGOM, DEČAČE Poslednji pozdrav Partizana Isaiji Pantiću

Nasuprot tradicionalnim običajima porodica Pantić je želela da sećanje na malog Isaiju ne bledi prikazavši video inserte iz njegovog života koji su nastali u poslednje dve godine i pet meseci tokom neprestane borbe sa neizvlečivom bolešću.

Pored članova porodice i prijatelja komemorativnom skupu prisustvovali su i predsednik FK Partizan Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura,  Ivica Iliev, Ivica Kralj, Ivan Ćurković, Savo Milošević sa stručnim štabom i prvim timom FK Partizan.

Kroz poruke sportskih asova  Predraga Mijatovića, Radomira Antića, Vlade Divca i Bogdana Bogdanovića smenjivali su se govornici koji su uputili poslednji pozdrav hrabrom dečaku Isaiji Pantiću.

Otvorivši komemorativni skup Željko Pantić je objasnio zašto je želeo da izbegne konvencionalne običaje i na ovaj način se oprosti od svog sina.

Potom su se od Isaije rastali Dobrivoje Tanasijević Dan Tana, golman FK Partizan Vladimir Stojković, školska drugarica Bojana Radovanović, generalni direktor obrazovnog sistema Ruđer Bošković, kao i Isaijina majka Ivana Pantić.

Pored slika za života i omiljenih predmeta posebno mesto na komemorativnom skupu zauzimao je i venac koji je poslao kraljevski klub Real Madrid.

Komemoraciju je zatvorio g. Željko Pantić najavivši otvaranje fondacije Isaija Pantić koja će raditi pri fondu ‘Ana i Vlade Divac’, a koji će pomagati roditeljima i deci oboleli od neizlečivih bolesti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati