Ostali sportovi

A. B.

13. 11. 2019. 14:15 0

"Boji se da ću videti šta se događa i izneti sve u javnost"

Nekadašnji menadžer Mihaela Šumahera, Vili Veber, požalio se da supruga legendarnog vozača ne dozvoljava da vidi svog prijatelja.

Razlog je taj da će, kako kaže, videti sve i obelodaniti u javnosti, jer je dosta misterije vezano za zdravlje sedmostrukog prvaka Formule 1.

Šumaher (50) je pre 25 godina osvojio prvu titulu u najbržem cirkusu na svetu, a tim povodom je Veber govorio i dotakao se škakljive teme.

- Znam da je Mihael u teškom stanju, ali ne znam koliko je napredovao. Voleo bih da ga vidim, da vidim kako mu je, da mu stisnem ruku i uštinem za lice. Nažalost, Korina mi to ne dopušta. Verovatno se boji da ću odmah videti šta se događa i obelodaniti istinu javnosti - rekao je Veber koji čvrsto veruje u Šumijev oporavak.

- Čvrsto verujem u Mihaelov oporavak jer znam da je borac. Ako postoji ikakva šansa, iskoristiće je. To ne može da bude kraj. Molim se za njega i uveren sam da ćemo ga ponovno videti - rekao je Veber.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati