Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

29. 09. 2024. 11:17 1

Partizan - Vašington - NBA: Crno-beli trljaju ruke

Nije retkost da vidimo trejdove u NBA koji deluju blago rečeno čudno, deo jednog takvog mogao bi da bude Duejn Vašington. Vrlo lako bi Partizan mogao da dobije značajan novac od igrača koga je tek doveo i vrati ga odmah nazad?

Koliko vas je puta nasmejala vest da je u okviru nekog trejda u NBA ligi učesnik bio neko ko je daleko od bilo kakve priče, tačnije prava na njega? To sa Vašingtonom nije slučaj, ali bi ovaj mogao da bude još čudniji.

Na pomolu je veliki trejd u kome će učestvovati tri kluba. Njujork Niksi bi trebalo da dobiju Karla-Entoni Taunsa, a članovi Minesota Timbervulvsa postanu Džulijus Rendl i Donte DiVinćenco, uz pravo na pika iz prve runde.

Propisi unutar NBA lige često budu uzrok vratolomijama prilikom trejdova. Ceo posao mogao bi da zavisi od Šarlot Hornetsa. Njihova želja je Dekvan Džefriz, ali u svemu rečenom, pravila koja se tiču seleri kepa nameću potragu za još jednim rešenjem.

I tu se u priču vraća Vašington. Od februara prošle godine, pa do kraja sezone, on je potpisao nekoliko dvosmernih ugovora sa Niksima, mada nije upisao nijedan nastup za njih. Došao je u Evropu, a sada bi mogao da pomogne i njima i Partizanu.

Pojedini ugledni američki novinari izašli su sa informacijom kako je Vašington potencijalni učesnik ovog trejda. Ceo mogući proces objasnio je Džon Holindžer sa Atletika.

Ceo proces bi morao da bude unapred dogovoren sa svim učesnicima. Niksi bi platili obeštećenje Partizanu, potpisali Vašingtona i trejdovali među Hornetse. Vašington bi u Šarlotu odmah bio otpušten i vratio se u Partizan.

Obeštećenje crno-belima, usluga Niksima i Hornetsima, na kraju i Timbervulvsima da ceo proces bude u skladu sa pravilima? Vratolomija, ali očigledno moguća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati