Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Meridian sport ]

29. 09. 2024. 09:42 1

"Učio sam od Tea, sada ću od Kodija"

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar prethodne večeri, ali osetilo se da igra nije u potpunosti zadovoljavajuća i da navijači nisu oduševljeni. Jago Mateuš je bio jedan od lošijih pojedinaca, a on je i sam svestan činjenice da nije igrao dobro.

Nakon meča je pričao o tome kako tim mora da napreduje, ali kako je za to potrebno vreme i da navijači moraju biti strpljivi.

- Mislim da moramo mnogo da napredujemo. Kada budemo imali više treninga i vremena provedenog zajedno, sigurno da ćemo igrati bolje. Na kraju se pobeda piše, ona je važna i srećan sam zbog nje. Sledi Evroliga i uveren sam da ćemo biti spremni za prvu utakmicu - rekao je Jago za Meridian sport.

Pogotovo je svestan svojih partija i toga da mora da igra dosta bolje.

- Moram da budem bolji. Ovo nije moja igra, ja ne igram na ovaj način. Znam kako umem da igram i treniraću snažno da bih dostigao svoj nivo. Ali uprkos svemu, potrebno je da uživam u košarci i pobedama tima. Samopouzdanje će doći - dodaje Jago.

Sada se pored Teodosića nalazi na toj poziciji i Kodi Miler-Mekintajer koji će mu nesumnjivo mnogo značiti u građenju sebe kao igrača.

- Prošle godine sam imao Tea o kome sam toliko toga rekao... Sada na sve to igram sa Kodijem, koji je dobar čovek i igrač. Uživam u radu sa njima i gledam i učim, ali ne samo od Tea i Kodija nego i od ostalih. Svakog dana pokupim nešto od momaka - zaključuje Jago.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati