Košarka

[ Izvor: Sportklub ]

21. 05. 2024. 10:19 2

Kaminski već na putu za SAD?!

Partizan, ali i Crvena zvezda, do četvrtka imaju rok da se opredele za četiri stranca za nastup u Košarkaškoj ligi Srbije.

Partizan je izgubio bitku i na četvrtom frontu ove sezone, posle samo tri meča u finalu ABA lige titulu je osvojila Crvena zvezda. Crno-belima je ostalo još samo takmičenje u Košarkaški ligi Srbije, u koju su se vratili posle dve godine pauze.

I ono će početi u petak, Partizan će u polufinalu za rivala imati ekipu Mege, u drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i FMP.

Četvrtak je poslednji dan za registraciju igrača, a po pravilima jedan tim moći će da registruje samo četiri strana igrača. Podrazumeva se, "višak" imaju beogradski večiti rivali.

Sport klub je u utorak ujutro na aerodromu "Nikola Tesla" uslikao Frenka Kaminskog, koji je očigledno već na putu za SAD. Jasno je da će u finiš sezone Partizan bez pomenutog centra.

Nije se Kaminski naigrao ove sezone, nije se naigrao ni u finalu plej-ofa ABA lige. Željko Obradović ga je posle uvodnih minuta, kao po pravilu, držao na klupi. I nije to bio slučaj samo u duelima protiv Crvene zvezde, već i na nekim drugim bitnim mečevima, između ostalog i u Evroligi.

Zbog toga je bilo i očekivano da će među precrtanima biti upravo Kaminski, pa njegov odlazak i nije neko iznenađenje.

U konkurenciju za završnicu KLS Partizan od stanaca na raspolaganju ima još Zeka Ledeja, Mateuša Ponjitku, Džejmsa Nanelija, Pi-Džeja Doužera, Bruna Kabokla i Džejlina Smita. Kevin Panter od ranije poseduje srpski pasoš. Dakle, još dva imena biće prekobrojna u Obradovićevom timu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati