Košarka

Direktno.rs

01. 02. 2023. 06:51 0

JOKIĆ JE ČUDO Novi tripl-dabl za pobedu i istoriju (VIDEO)

Nikola Jokić je odigrao novu čudesnu partiju, ostvario je novi tripl-dabl i doneo Denveru novu pobedu, kojom su Nagetsi učvrstili prvo mesto na zapadnoj konferenciji u NBA ligi.

Ovoga puta je Jokićeva "žrtva" bio Nju Orleans, protiv kojeg je Denver slavio sa 122:113, a kojem je ubacio 26 poena uz 18 skokova i 15 asistencija, čime je stavio tačku na januar, koji za srpskog asa ima prizvuke istorijskog meseca!

Ovaj tripl-dabl mu je bio osmi u jednom mesecu, a tim podvigom prethodno su samo trojica igrača mogla da se pohvale - Oskar Robertson, Rasel Vestbruk i Vilt Čemberlen.

Pritom, imao je Jokić odličan procenat šuta racionalno je trošio lopte, podredio se ekipi i razigravao je maksimalno.

Denver je ovom pobedom pobegao Memfisu na čelu tabele i sada ima skor od 35 pobeda i 16 poraza, tri pobede više od Grizlisa na drugom mestu.

Imao je Jokić ponovo i neke fenomenalne poteze koji su oduševili navijače u NBA.

Komentatori su bili u neverici kada je jednom fintom u prodoru prevario dva igrača i pogodio uz faul. Publika se hvatala za glavu u čudu šta je sve u stanju da izvede Jokić, dok su komentatori ovo nazvali "košarkaškom poezijom".

Neizostavne su bile i njegove neverovatne asistencije kao i lopte koje "imaju oči", pa je tako i jednim dodavanjem iza leđa ponovo oduševio publiku i komentatore, kao i navijače širom sveta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati