Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

27. 01. 2023. 19:46 7

"Grobari" izvređali Duška Ivanovića

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju večiti derbi u Evroligi, a u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde su crveno-beli domaćini, nalaze se i "grobari", koji su tokom prve deonice i raširili transparent upućen treneru Zvezde Dušku Ivanoviću.

"Grobari" su sa sobom doneli odštampanu izjavu Duška Ivanovića, posle gostovanja u Splitu sa Crvenom zvezdom, gde se podsetio svojih starih dana u klubu s kojim je dva puta postao šampion Evrope. On je tada istakao veoma kratko, iskazujući zahvalnost gradu.

- Moj dragi, lipi Splite, puno hvala - rekao je tada Ivanović, aludirajući na doček koji mu je priređen, a "grobari" su to doneli i uz to su ostavili i jedan transparent.

- Mi imamo Svetog Savu, a vi Svetog Duju - napisali su navijači Partizana, da bi potom počeli i skandiranjem da nazivaju Duška Ivanovića ustašom.

Podsetimo, Ivanović je u svojoj igračkoj karijeri igrao u Splitu, a i postigao je vrhunske rezultate, s obzirom na to da je dva puta bio šampion Evrope s ovim klubom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati