Košarka

[ Izvor: Sportklub ]

26. 01. 2023. 14:08 15

"Neverovatno je da Zvezda daje 100.000 evra mesečno Kampacu!"

Sportski direktor beogradskog Partizana Zoran Savić ostavio je dubok trag kao igrač i sportski funkcioner u italijanskoj košarci, a nedavno je u jednom gostovanju na italijanskoj televiziji govorio i o aktuenim dešavanjima. Jedna od tema koje se nekadašnji reprezentativac Jugoslavije dotakao bio je i dolazak argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca u redove Crvene zvezde, kao i sve kontroverze koje su usledile u vezi sa njegovom registracijom.

Savić je glavni operativac crno-belih od leta 2021. godine, a nedavno je predsednik crveno-belih Nebojša Čović poručio da Savić "vodi kampanju protiv Crvene zvezde".

- Zvezda igra zaista dobro. Veliko iznenađenje za sve u Evroligi je da su pronašli resurse da dovedu nove igrače. Neverovatno je plaćati 100.000 evra mesečno za igrača poput Kampaca u današnjoj evropskoj košarci, naročito za tim sa Balkana - izjavio je Zoran Savić za italijansku emisiju.

Zoran Savić (56) igrao je za Čapljinu, Čelik, Jugoplasitku, Barselonu, PAOK, Real Madrid, Virtus Bolonju, Efes Pilsen i Fortitudo iz Bolonje tokom igračke karijere koja je trajala od 1985. do 2022. godine. Trostruki je osvajač Evrolige, MVP fajnal fora EL 1998. godine, najbolji strelac finala EL 1991. godine, osvajač Kupa Radivoja Koraća i mnogih drugih nacionalnih titula.Što se reprezentativne karijere tiče, Savić je sa reprezentacijom Jugoslavije bio prvak Evrope 1991, 1995. i 1997. godine, svetski prvak 1990. godine, a na Olimpijskim igrama 1996. u Atlanti osvojio je srebrnu medalju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati