Košarka

[ Izvor: Mediji ]

26. 01. 2023. 07:32 0

Bogdanović rešetao za pobedu Atlante (VIDEO)

Košarkaši Atlante savladali su na gostovanju ekipu Oklahome rezultatom 137:132 uz odličnu igru Bogdana Bogdanovića. Reprezentativac Srbije je odigrao odličan meč i završio sa 20 poena uz po četiri skoka i asistencije uz odlične procente šuta za 34 minuta u igri. On je šutirao za tri poena četiri od sedam i bio deo serije kojom je Atlanta slomila rivalau poslednjoj deonici od 17:2.

Uspela je Oklahoma da zakomplikuje situaciju i u finišu priđe na poen zaostatka, ali je Džon Kolins poenima uspeo da donese važnu pobedu za Houkse.Trej Jang je ubacio 33 poena uz 11 asistencija i tako bio najefikasniji u svom timu, dok je na celoj utakmici prednjačio po običaju Šej Gildžes-Aleksander sa 36 u dresu Oklahome.Iako se očekivao veliki derbi između Milvokija i Denvera od toga nije bilo ništa jer je ekipa iz Kolorada došla potpuno desetkovana. Jokić je nakon povratka i pobede u pošlom meču ponovo nije igrao zbog povrede zadnje lože, a ovoga puta nije bilo ni Majkla Portera Juniora, Džamala Mareja i Kentavijusa Kaldvela Poupa, pa je jedini član startne petorke koji je igrao bio Eron Gordon.

Denver je tako uspeo da parira samo tri četvrtine i pre svega zahvaljujući dobroj odbrani, ali previše kratka rotacija koštala ih je u završnici pa je Milvoki na kraju rutinski došao do pobede. Gordon je bio sjajan sa 26 poena i 14 skokova a pratio ga je Bouns Hajland dok je nadrugoj strani prednjačio Janis Adetokummbo sa 33 poena i 14 skokova i Džru Holidej sa 20 poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati