Košarka

[ Izvor: Mediji ]

20. 01. 2023. 18:19 11

Evroliga kaznila Partizan zato što je navijač pljunuo sudiju

Rukovodstvo Evrolige kaznilo je košarkaški klub Partizan sa 5.000 evra zbog nepoštovanja sudija na meču 19. kola protiv Baskonije. Crno-beli su prošle nedelje u drugom meču duplog kola Evorlige savladali Baskoniju na svom parketu sa 83:65, ali se na poluvremenu dogodila jedna nemila scena.

U saopštenju Evrolige se navodi da je Partizan kažnjen zbog nedostatka respekta prema sudijama prema članu 29.2.g Disciplinskog pravilnika Evrolige. Ipak, predsednik Ostoja Mijailović bliže je pojasnio celu situaciju i pre nego što je kazna zvanično stigla na adresu crno-belih.
- Treba da se bavimo sportom i podržavamo naše ljude. Imaćemo prvog čoveka kome ćemo zabraniti ulazak u dvoranu. Navijač je pljunuo sudiju na poluvremenu i identifikovali smo ko je i biće izbačen. Bez ikakvog razloga, vodimo više od 10 razlike, a on pljuje sudiju. To je jedan čvoek koji će biti procesiuiran - kazao je Mijailović.

Pojedinac o kom govori nije imao kartu, a onda postavlja pitanje kako je ušao i ističe da će i to biti istraženo. Partizan je trenutno 12. na tabeli Evrolige sa skorom 9-11.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati