Košarka

[ Izvor: Mediji ]

11. 01. 2023. 07:25 0

Strašan pad Dončića preko navijača (VIDEO)

Slovenački košarkaš Luka Dončić ponovo je imao sjajnu noć iza sebe, ali to nije pomoglo Dalasu da dođe do pobede protiv Los Anđeles Klipersa - 113:101! Dončić je Klipersima ubacio 43 poena i imao je 11 skokova i sedam asistencija, kao i jedan strašan pad sredinom treće deonice kada je završio čak u drugom redu.

Pokušao je Luka da spasi jednu loptu, pri rezultatu 79:62 za domaćina, uspeo je u tome, s tim da je pao preko navijača koji su ostali u čudu. Brzo se pridigao i od tog trenutka je isporučio čak 25 poena. Uprkos tome što su izgubili svoj treći od četiri poslednja meča, i to nakon sedam vezanih trijumfa, Maveriksi su i dalje na četvrtom mestu Zapadne Konferencije. Međutim, razlika se smanjuje i Dalas će ponovo morati da počne da pobeđuje.Pored Dončića, Dalas je imao samo trojicu dvocifrenih igrača. To su Hardavej sa 16, Dinvidi sa 13 i Kristijan Vud sa 12 ubačenih poena. S druge strane, Kavaj Leonard je bio sjajan u redovima Klipersa sa 33 poena i devet skokova. Pratio ga je Norman Pauel sa 27, dok su po 12 dodali Man i Moris. Od srpskih igrača niko se nije našao na terenu u noći između utorka i srede, dok je hrvatski košarkaš Dario Šarić bio blizu tripl-dabl učinka u pobedi Finiksa nad Golden Stejtom (125:113).

Šarić je na terenu proveo pola sata i za to vreme je imao učinak od 19 poena, devet skokova i sedam asistencija. istakao se Bridžis a 26, Li je imao 22. Klej Tompson sa 29, Džordan Pul sa 27 i Stefon Kari sa 24 jedini su vredni pomena kod Ratnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati