Košarka

[ Izvor: Mediji ]

10. 01. 2023. 22:47 0

Teov dabl-dabl nedovoljan za pobedu (VIDEO)

Kakva je utakmica iza Miloša Teodosića... Možda i najbolja ove sezone. Iako u poznim godinama, stari valjevski vuk pokazuje da u njemu i te kako ima magije, ali je ipak Žalgiris pokazao da je sve ozbiljniji kandidat za plej-of pobedom u Bolonji - 77:87. Marširao je Teodosić, pokušavao na sve moguće načine da održi svoju ekipu u rezultatskom egalu, što je uglavnom i činio sve do poslednje deonice.

Ubacio je 21 poen uz dva skoka i 12 asistencija za dabl-dabl učinak, pri čemu je imao 3/5 za dva, 3/7 za tri poena uz 6/6 sa linije penala. Tome je pridodao i jednu ukradenu loptu. Ipak, niko nije imao da ga podrži o čemu najbolje svedoči statistika. Samo je Odželeje bio još dvocifren sa 11 poena uz pet skokova za domaće, dok je kod Litvanaca vladala potpuno druga priča.

Čak pet igrača završilo je u dvocifrenim brojkama. Brazdeikis i Šmits su ubacili po 17 poena, Edgaras Ulanovas je brojao do 15, Arnas Butkevičijus je postigao 13 poena, dok je Tejlor završio sa 10.Presudna je bila poslednja deonica. Virtus je konstantno kaskao, uglavnom su to bila dva poseda zaostatka, ali je na kraju dodatno potonuo za dvocifren poraz.

Ova pobeda znači da je Žalgiris sada na skoru 10-8 i posle ovog kola biće sigurno među osam najboljih, dok je sa druge strane Virtus "zakočio" i posle dva vezana trijumfa sada stoji na 8-10 odmah iza Partizana i Zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati