Košarka

Igor Velimirović

12. 09. 2022. 11:15 16

Kakva država - takav sport!

Odavno je poznato, kakva (nam) je država - takav nam je i sport. U Srbiji, u poslednjih 10 godina, uništen i razoren. Kao i sve, uostalom.

Ovde su odavno poremećeni svi kriterijumi, izgubile su sve vrednosti. Informeri, Pinkovi, Hepiji, rijaliti dirigovani sa Andrićevog venca zaglupljuju narod. Brnabićke, Grčići, Vesići, Pilje, Kebare, Langure, Bakareci i ostali... pritiskom na daljinski zagadiše nam život. Ničeg više nemamo. Sve je razvaljeno.

Imali smo sport. Bili smo šampioni. U vodi, vazduhu i na zemlji. Sad smo u kanalu. Punom fekalija. U samo tri dana, košarkaši, odbojkaši i vaterpolisti ispali su u osmini finala evropskih i svetskih prvenstva. Do guše smo u g...... Do pre nekoliko godina bili smo šampioni svega u ovim sportovima.

Jedini istinski brend - košarka, eto, pukla je. Raznesena je. Nigde je više nema na mapi. I to su uspeli da nam ogade, sruše, unakaze.

Naprednjački poslušnici instalirani u Kući košarke tumaraju neznajući gde su došli. I šta im je posao. Ali postavljeni su da primaju platu i da ne znaju ništa. Danilović je odavno morao da ode, Pešić je odavno morao da je u trenerskoj penziji. Mi smo niko u svetskoj košarci.

Šta će tolike pare u Zvezdu i Partizan? Sa tolikim strancima? Novac naroda, poreskih obveznika. Gde će to oni? U Top 8? Smešno? Da osvoje Evroligu? Neće! Vlast time samo zamaskira sve probleme i promašaje u državi, ne pitajući se koliko će sijalica goreti u Areni? I hoće li narod imati grejanja na zimu.

Isto je i u fudbalu. Eno vam Zvezda, dobila je na tacni tri titule u ništavnom domaćem prvenstvu, gomilu para, i - ništa. Liga Evrope. Dalje ne može...

Ide Svetsko prvenstvo u fudbalu? Ne gajite nadu, ne živite u iluziji...

Kakva država - takav sport. Nula!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati