Košarka

M. Z.

28. 08. 2022. 21:31 2

Kalinić: Znali smo da će Turci da se vrate

Košarkaši Srbije su savladali Tursku sa 79:72 u drugom kolu grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, na kraju mnogo teže nego što je to moglo da se pomisli nakon bajkovitog prvog poluvremena.

Imali su "orlovi" 19 razlike na poluvremenu, vodili su i sa plus 21 početkom treće deonice, a onda je krenuo povratak Turaka. Domaćin je izjednačio u finišu na 72:72, kada je u junaka izrastao Nikola Kalinić, pogodivši, ispostavilo se kasnije, ključnu trojku na meču.

- Znali smo da će biti teška utakmica. Turci su bili poljuljani. Prvo poluvreme nije bilo realno, znali smo da će da se vrate posle minus 19. Izgubili smo fokus i koncentraciju, a kada smo to povratili, prelomili smo utakmicu - rekao je Kalinić.

Istakao je da je ekipa spremna za Evropsko prvenstvo u Pragu i Berlinu.

- Vrlo važna pboeda za nas na putu ka Svetskom prvenstvu. Pokazali smo ovih dana da smo dobra ekipa i da smo spremni za Evrobasket. Nadamo se da ćemo biti pravi u Pragu, a onda nadam se od osmine finala do finala u Berlinu - rekao je Kalinić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati