Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

09. 07. 2022. 15:12 3

Zbrka oko Kalinića gotova, ide u Barsu

Iako je postojala velika želja navijača Crvene zvezde da posle povratka Nemanje Nedovića u ekipi ostane i Nikola Kalinić, to se po svemu sudeći neće dogoditi. Pokušavala je i uprava kluba da ga zadrži, ali su u konkurenciji bili i Valensija i Barselona, pa čak i italijanski Virtus. U ponoć je istekao rok da Valensija izjednači Barseloninu ponudu za Kalinića, s obzirom da ima pravo preče kupovine u Španiji, s obzirom da je Kalinić već igrao u njenim redovima.

Istovremeno je pokušavala i Crvena zvezda da parira Barseloni sa ponudom, ali izgleda da u tome nije uspela ni Zvezda, a ni Valensija jer je Barselona oko podneva na svom klupskom sajtu zvanično potvrdila kako sada stoje stvari.
- Barselona i Valensija Basket postigli su dogovor o prenosu prava na Nikolu Kalinića. Klub stiče sportska prava na srpskog igrača u Endesa ligi u slučaju da se vrati u ACB takmičenja - navodi se u kratkom saopštenju na zvaničnom klupskom sajtu.

Španski mediji prenose da je Kaliniću ponuđen dvogodišnji ugovor i da će se sve vrlo brzo ozvaničiti. Takođe, Barselona je navodno izdvojila 500.000 evra da preuzme prava na Kalinića i sada je teško očekivati da će posle tako velikog ulaganja dozvoliti da ga bilo ko drugi angažuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati