Košarka

Direktno.rs

30. 06. 2022. 11:47 1

"Hvala i srećno": Zvezda se oprostila od Radonjića

Posle zvanične objave Panatinaikosa da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Dejanom Radonjićem, Crvena zvezda, njegov dosadašnji klub, zahvalila se trofejnom stručnjaku na dosadašnjem učinku.

- Dejan Radonjić je tokom dva mandata na klupi Crvene zvezde (2013-2017, 2020-2022) pet puta sa klubom osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća. Crvenu zvezdu je vodio kao prvi trener u zvaničnim mečevima na 453 utakmice, po čemu je uz osvojene trofeje, apsolutni rekorder kluba među trenerima - navodi se na sajtu Zvezde i dodaje se:

- Zvezda se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina, želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu.

Klub je dodao da će o izboru novog trenera, nakon toga i tima koji će "na dostojan način predstavljati Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu u Evroligi naredne sezone javnost biti blagovremeno obaveštavana".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati